SKEELEREN TOUR DE FORCE IN BARNEVELD

O BARNEVELD, O BARNEVELD WAT ZIJN JE KIPPEN ……….Verder ken ik dit liedje niet meer.

100_4923

Maar we waren gisteren in Barneveld te gast bij de Tour de Force, wat een groot skeeler ,fiets en wandel evenement is.Op de buien radar was s morgens nog een grote bui te zien en natuurlijk precies boven Barneveld maar het was nog n paar uur te gaan voor de start en verder zaten er geen buien aan te komen ,dat wil zeggen de eerste uren ,toch kregen we op t laatste stuk nog een hele grote plensbui op ons dak en op sommige plaatsen stond zoveel water op de weg dat we tot onze schoenen door t water reden.

Maar de organisatie had zo goed dr best gedaan er was zoveel eten en drinken dat we nog wel n week door hadden kunnen skeeleren zelfs de eieren ontbraken niet en dit keer ORANJE gekleurde van wege de voetbal prestaties van de mannen van van Basten .Op 30 km voor t einde sloeg het noodlot toe en ging uw verslaggever op zn cocosnoot door n steentje tussen mn wielen, met n pijnlijke schouder en n flink bloedend sneetje naast mn oog kon ik de tocht voort zetten met iedereen van het peloton die alle hadden  gewacht,want hier deed zich een nieuw fenomeen voor dit was de eerste VRIJE PELOTONS TOCHT in de geschiedenis met Steven Hengeveld op kop had niemand de behoefte om er vandoor te gaan en hebben we de hele tocht met een gesloten peloton gereden .

DE FOTO S VAN TOUR DE FORCE 

   P.S. Ronald v d Aa is naar Bantega geweest en op zijn site vind u zijn verslag en foto s va BANTEGE S 11 merentocht  weblog van Ronald

Mijn complimenten voor de organisatie en de EHBO die zich met 4 man over mij hebben ontfermt .Helaas alle mannen en een meisje dat allen mocht kijken.

">

4 responses to “SKEELEREN TOUR DE FORCE IN BARNEVELD

  1. Hoi wim,

    De foto’s zijn weer prachtig. Vooral die genomen op het betonpad door het heidegebied.
    Jammer van jouw valpartij. Als er een steentje tussen je wielen komt, heb je inderdaad niets te vertellen. Hopelijk valt de pijn aan je schouder en hoofd mee.

    Groetjes,
    John

    P.S. ik heb voor vaderdag nieuwe skeelers met 100 mm wilen gekregen. Ik hoop ze over 2 weken in Drunen te kunnen showen.

  2. Hoi arme sukkel!!!!
    Hoe gaat het er mee.

    Lieve groetjes en beterschap

    De Goedhartjes

  3. Hoi Wim,

    Leuke foto’s en film. Ik hoop dat je niet te veel overgehouden hebt aan je val!

    groetjes
    Dirk

  4. kei moi filmke wim
    bedankt

Leave a comment